Honderden fans vieren in MAINSTAGE start theaterseizoen met Najib Amhali

Honderden fans vieren in MAINSTAGE start theaterseizoen met Najib Amhali

image
‘s-Hertogenbosch 5 september 2020 – Cabaretier Najib Amhali heeft in een uitverkochte zaal het theaterseizoen van Cultuurstad Theaters in Den Bosch geopend. De cabaretier trad zaterdag 5 september voor het eerst sinds de lockdown weer op voor een groot publiek in het eerste 1,5 meter theater van Nederland. Cultuurstad Theaters is een samenwerking van Theater aan de Parade en MAINSTAGE Brabanthallen.
Najb Amhali is de komende twee weken op dit Bossche podium te zien. “Het is zo fijn om weer voor een groot publiek te kunnen staan. Ik voelde direct de energie weer en heb er oprecht van genoten. Ik heb dit echt gemist en het is super dat het nu weer mogelijk is om veilig en verantwoord op te treden.”
Het publiek reageerde zeer enthousiast, zegt Alex Kühne, directeur van Theater aan de Parade. “Het is zo mooi om weer mensen te zien genieten van een voorstelling. Sommigen hadden hier weken naar uitgekeken en vertelden me dat ze in tijden niet zo’n leuke avond hadden gehad. Wij zijn er dan ook trots op dat wij hen dat samen met MAINSTAGE ook in deze tijd kunnen bieden.”
Meer dan negentig shows
De komende maanden heeft Cultuurstad Theaters meer dan negentig zeer uiteenlopende shows op het programma staan, van onder andere Herman van Veen, Het Zuidelijk Toneel, Ronnie Flex, Guido Weijers, André Kuipers en Daniël Arends. 
Alle shows in MAINSTAGE Brabanthallen zijn zowel voor als achter de schermen ingericht volgens alle door het RIVM opgestelde corona-richtlijnen en theaterbrancheprotocollen, zodat bezoekers veilig en verantwoord van alle voorstellingen kunnen genieten. Zo zijn de zitplekken zo ingericht dat bezoekers in de zaal voldoende afstand kunnen houden, zijn er speciale looproutes en voldoet het ventilatiesysteem aan alle eisen. 
Voortzetten
Theater aan de Parade sloot op 31 augustus de deuren van het theater in de Bossche binnenstad. Het theater zal haar programmering voortzetten in MAINSTAGE Brabanthallen en op andere locaties in en rond ‘s-Hertogenbosch.  
FOTO: ©Kaz Paul
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.