Hoera ! De Viral Fabriek GEWONNEN !!!

“Wanneer bekende YouTubers vragen of ze met je op de foto mogen …”  

 

Het is de jonge vlogtalenten gelukt! Maylin en Marit hebben afgelopen zondagavond, samen met hun YouTube-coach Jeroen van Holland, tijdens de laatste en tevens LIVE uitzending de spannende finale van De Viral Fabriek op Nickelodeon gewonnen!

Ze hadden nooit durven dromen, toen ze aan dit avontuur begonnen, dat ze het tot de finale zouden brengen, laat staan dat ze die ook nog zouden winnen!

Ze hebben enorm veel plezier gehad en veel geleerd tijdens dit hele avontuur en de vakjury benadrukte vooral hun creativiteit, originaliteit en enthousiasme.

Nadat de presentator van het programma en zelfs de bekende aanwezige YouTubers na de bekendmaking aan de meiden vroegen of ze met hen op de foto mochten, bleven Maylin en Marit glimlachen van oor tot oor totdat ze thuis moe en voldaan hun bed in gingen. Waarschijnlijk zal die glimlach voorlopig ook niet meer verdwijnen van hun gezicht.

 

Ze gingen naar huis met een prachtig camerapakket en ze krijgen ook nog een masterclass monteren en een presentatieworkshop om hun eigen kanaal mee te beginnen.

Om ook dit tot een succes te kunnen brengen willen ze niet alleen nog meer toffe video’s gaan maken, maar hopen ze ook veel abonnees op hun kanaal te verzamelen om ook hun nieuwe video’s te liken. Vanaf nu is hun eigen kanaal ‘De Fruitvlogjes’ hier te vinden op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqsFqagFlNC8gQOn7iLDgfw

 

Maylin en Marit willen iedereen enorm bedanken voor alle support tijdens hun Viral Fabriek avontuur en kijken uit naar nog heel veel meer vlogplezier !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.