HIGH SCHOOL MUSICAL nu ook in Zaandam!

HIGH SCHOOL MUSICAL nu ook in Zaandam!

Enthousiaste musical amateurs gezocht voor de Disney hitmusical.

Na het succes van afgelopen jaar in ‘t Gooi komt Daphne Bruineberg Productions dit jaar met een Zaanse editie van Disney’s High School Musical. De nieuw samen te stellen cast, met amateurs uit de regio, zal de hitmusical in mei 2018 in het Zaantheater opvoeren.

Het doel van Daphne Bruineberg Productions is dat elke deelnemer zich kan ontwikkelen op zijn eigen niveau en dat begint al bij de audities. Daphne: ‘Een auditie bij ons is geen standaard situatie waarin een paar enge mensen achter een tafel je aan zitten te staren. Wij zijn ontzettend benieuwd naar wat jij kan, welke rol bij je past en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij je ontwikkeling. Daarnaast zorgen wij voor een professioneel begeleidingsteam die zorgt voor regie, choreografie, muzikale leiding, licht, geluid, decor en kostuums. We laten niets aan het toeval over!’

Dat High School Musical afgelopen jaar in Baarn niet zonder succes was bleek uit de vele mooie recensies. Zo meldt Ilovetheater.nl ‘Amateurs van topniveau’ en musicalnieuws.nl geeft aan dat we een ‘prima vistitekaartje’ hebben afgegeven. ‘Het plaatje klopt en laat het publiek vol enthousiasme achter’ laat Musicalvibes.nl weten.

Gezocht worden:
Deelnemers tussen 16 en 70 jaar met of zonder zang, dans en/of spelervaring

Specifiek wordt gezocht naar:
Sterke zangers/acteurs (16-30) voor de hoofd- en bijrollen
Sterke actrice van 35 jaar of ouder (geen zang of dans noodzakelijk) voor de rol van Darbus
Sterke acteur van 35 jaar of ouder (geen zang of dans noodzakelijk) voor de rol van Coach

De audities zullen eind September/begin oktober 2017 plaatsvinden. Aanmelden kan via www.bruineberg.nl. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor de auditie. De repetities zullen plaats vinden op de dinsdagavond van 19.00-22.00uur.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.