Het Stadstheater opent weer haar deuren!

Het Stadstheater opent weer haar deuren!

Na de sluiting van het Stadstheater op 12 maart jl. naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus, opent het Stadstheater vanaf 1 juli weer haar deuren. Naast het ontvangen van diverse basisscholen die hun schoolmusical opvoeren in het theater, zijn er deze zomer voor het publiek vier exclusieve zomervoorstellingen te zien. Alle vier de voorstellingen hebben een speciale theaterbeleving. Voor deze exclusieve programmering neemt het publiek, net als de artiest, ook plaats op het podium. Het Stadstheater garandeert een intieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van het theater en de veiligheid van alle bezoekers.

De zomerprogrammering begint met jong en nieuw cabarettalent. Er staan een aantal hilarische cabaretiers te popelen om weer te mogen optreden. Op 11 juli komt Klapstoelkabaret naar Zoetermeer, waarin cabarettalent van nu te zien is! Eersteklas cabarettalenten die op diverse festivals prijzen hebben gewonnen. Een greep uit deze talenten; Kiki Schippers, Patrick Nederkoorn, Anne Neuteboom en Ronald Snijders. Wie van deze cabaretiers precies naar het Stadstheater komt, dat is nog een verrassing. Maar dat er weer wat te lachen valt is zeker!

Op 18 juli staat cabarettalent Martijn Kardol op het podium. Martijn is een oude bekende van het Stadstheater en moest zijn voorstelling in Zoetermeer helaas afzeggen door de corona maatregelen. Gelukkig komt hij terug met een speciaal ingelaste voorstelling! Een voorstelling over hamsteren, social distancing avant la lettre, een niet-medisch medisch mondkapje en de wereld na corona. 

Alle voorstellingen en activiteiten gedurende de zomer in het Stadstheater staan vermeld op www.stadstheater.nl.

Klapstoelkabaret | 11 juli | 19:00 & 21:00 uur | prijs: €22,50
Martijn Kardol | 11 juli | 19:00 & 21:00 uur | prijs: €22,50

www.stadstheater.nl


Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.