Het nieuwe SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht verkoopt 10.000 kaarten in 1 week en voegt nieuwe namen toe aan line-up!

Het nieuwe SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht verkoopt 10.000 kaarten in 1 week en voegt nieuwe namen toe aan line-up!

De aankondiging van het nieuwe SCALA Theater is met groot succes ontvangen. Terwijl het theater momenteel wordt opgebouwd, zijn binnen 1 week 10.000 kaarten verkocht! De organisatoren zijn zeer verheugd dat het publiek uitkijkt naar dit nieuwe corona proof theaterconcept, dat op vrijdag 25 september haar deuren opent.

SCALA Theater kondigt vandaag nieuwe artiesten aan. De al gevarieerde programmering wordt aangevuld met: Edwin Evers Band, Snelle, Suzan & Freek, Patrick Laureij en Daniël Arends.

De verkoop start op vrijdag 4 september om 14:00 uur.

De speeldata en kaarten zijn te vinden op: www.scalatheater.nl

Over SCALA Theater

Het SCALA Theater bestaat uit drie verdiepingen met 129 loges, aparte trapopgangen en wandelpaden. Op deze wijze is een intieme setting gecreëerd, waar gasten boven, onder en naast elkaar geplaceerd worden en tevens dichtbij het podium blijven. Door de ruime opzet en indeling, heeft het publiek de garantie van veilige shows met ruime in- en uitgangen en ontvangstfoyers die voldoen aan alle RIVM-richtlijnen.

De programmering wordt gedaan door Senf Theaterpartners en AT NEXT en de kaartverkoop georganiseerd door de NTK. SCALA is ontstaan uit een samenwerking tussen Jaarbeurs, Coreworks, Mertens AVR, IINII, Fraai Projecten, AT NEXT en Senf Theaterpartners Groep.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.