Hercules gaat het theaterpubliek betoveren in een geheel nieuwe familiemusical

Hercules gaat het theaterpubliek betoveren in een geheel nieuwe familiemusical

Na het succes van de familiemusicals Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud komt I&L Theaterproducties volgend seizoen terug met een nieuw verhaal vol magie, humor en avontuur.

Als kind keek ik keer op keer naar de superman-films met Christopher Reeve in de hoofdrol” aldus creatief directeur Leon van Uden. “Ik droomde dat ik kon vliegen en dat ik super krachten had. Als kind is je fantasie eindeloos. Helaas raak je die soms deels kwijt tijdens het volwassen worden. Met Hercules wil ik niet alleen de kinderen, maar ook hun grotere broers en zussen, ouders, opa’s en oma’s meenemen naar die verborgen plek in onszelf.”

In een prachtige speelgoedwinkel woont, zonder dat iemand het weet, de weesjongen Tom. Elke avond als de klanten weg zijn en de eigenaar de lichten dooft komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel tot leven komen. Zijn beste vriend is de populaire superheld Hercules. Samen beleven ze geweldige avonturen. Hier dreigt echter een einde aan te komen als Hades van de onderwereld verschijnt. De aartsvijand van Hercules wil de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn thuis’ te redden. Het is zijn moment om de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Een fantastische voorstelling over fantasie, vriendschap en moed zorgen voor een waanzinnige theaterbelevenis voor de hele familie. Componist Bas van den Heuvel (Carlos TV cafe, Glennis Grace, Ladies of soul e.v.a.) zorgt voor een swingende score vol onvergetelijke liedjes. De regie zal worden verzorgt door Kim Sliggers (Arthur en de strijd om Camelot). Overige creatives en de cast worden later bekend gemaakt.

De huidige familiemusical Robin Hood en het verdwenen goud maakt momenteel nog een tour door Nederland. Meer informatie kun je vinden op www.il-entertainment.nl of www.herculesmusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.