HENDRIK GROEN, DANGEROUS LIAISONS EN DE AANSLAG GEANNULEERD

HENDRIK GROEN, DANGEROUS LIAISONS EN DE AANSLAG GEANNULEERD

Hendrik Groen, Dangerous Liaisons en De Aanslag geannuleerd en worden niet in theaterseizoen 2020 – 2021 ingehaald

De afgelopen week hebben we een moeilijk besluit moeten nemen. De landelijke overheid heeft besloten dat per 1 juni voorstellingen gespeeld mogen worden onder aanwezigheid van 30 personen (exclusief acteurs en personeel) en per 1 juli onder aanwezigheid van 100 personen (exclusief acteurs en personeel). Het laatste deel van de tours van Dangerous Liaisons en De Aanslag stonden gepland in juni. Helaas is het voor ons onmogelijk om dit mogelijk te maken voor 30 personen. Deze voorstellingen gaan daarom niet door.

Met pijn in het hart kondigen we daarnaast aan dat de niet-gespeelde voorstellingen van Hendrik Groen, Dangerous Liaisons en De Aanslag niet in theaterseizoen 2020 – 2021 ingehaald kunnen worden en dus worden geannuleerd. De onzekerheden die de huidige tijd met zich meebrengt hebben ons tot dit besluit doen komen.

Ook binnen ons impresariaat zullen een aantal voorstellingen niet ingehaald en dus geannuleerd worden. Het gaat om de voorstellingen De Laatste Dichters (Urban Myth), Brainwash (Matroesjka) en Toriman (Johan Fretz). Voor de overige voorstellingen van ons impresariaat wordt momenteel in overleg met de theaters bekeken of en wanneer ze ingehaald kunnen worden. Zodra hier meer informatie over bekend is, zullen we de speellijsten op onze website aanpassen.

Heb je een ticket gekocht voor een van de geannuleerde voorstellingen? Het theater neemt contact met je op over de afhandeling van de gekochte tickets. We willen je vragen niet zelf (telefonisch) contact op te nemen met het theater. Mocht je de culturele sector willen helpen, dan willen we je vragen om nu nog niet je geld terug te vragen. We verwijzen je graag door naar het nieuwsbericht over ‘Bewaar je ticket, geniet later’.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.