Harry Sacksioni verkozen tot ‘AKOESTISCH GITARIST VAN HET JAAR IN DE BENELUX’

Harry Sacksioni verkozen tot ‘AKOESTISCH GITARIST VAN HET JAAR IN DE BENELUX’

Gitarist Harry Sacksioni is ook dit jaar weer verkozen tot Akoestisch Gitarist van het jaar in de Benelux. Voor het 13de jaar op rij is hij tot beste akoestisch gitarist gekozen, wat een uitzonderlijke prestatie genoemd kan worden! Een extra stimulans voor deze geweldige gitarist in het jaar dat hij zijn ‘50 jaar On Stage’ jubileum tournee viert in de schouwburgen van Nederland.

De afgelopen 50 jaar is Harry Sacksioni ieder jaar op tournee geweest, in binnen- en buitenland. En ook dit theaterseizoen gaat de Beste Akoestische Gitarist van de Benelux weer op tour met een jubileumprogramma dat rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit zijn uitgebreide catalogus. Ook nieuw werk komt aan bod, de inspiratie om nieuwe composities te schrijven lijkt bij Harry namelijk nooit te stoppen.

Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…

De titel van de voorstelling – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… – verwijst naar een van de vele verhalen uit zijn gelijknamige boek, die vijftig jaar reizen en optreden heeft opgeleverd. Mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdoten waarvan een aantal ook zeker tijdens dit jubileumprogramma voorbij zal komen!

Zijn ontwapende en humoristische verteltrant in combinatie met Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, maken van dit jubileum-optreden een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Hij maakt meer dan waar dat hij een eigenzinnig en uniek fenomeen is binnen de Nederlandse muziekwereld.

Niet voor niets is hij Edison winnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, werd er een trein naar hem vernoemd en werd hij dus op het twaalfde jaar op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Check voor speeldata en tickets voor Harry Sacksioni – 50 jaar On Stage – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen www.harrysacksioni.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.