‘Harrie let op de kleintjes’ wordt de opvolger van Harrie Babba

‘Harrie let op de kleintjes’ wordt de opvolger van Harrie Babba

Jon Van Eerd zal komend theater seizoen weer met een klucht in het theater staan. Dit keer komt hij met ‘Harrie let op de kleintjes’.

Gisteravond vond er na de voorstelling van Harrie Babba in Theater Castellum in Alphen aan Den Rijn de bekendmaking plaats van de nieuwe klucht, Harrie let op de kleintjes. Tevens werd gelijk de cast aan het publiek voorgesteld.
Naast Jon van Eerd zullen Arie Cupé, Zjon Smaal, Margo Dames en April van Amelsvoort in deze nieuwe klucht te zien gaan zijn.
in Harrie let op de kleintjes, gaat Harrie Vermeulen oppassen op een tweeling. Alleen de titel al vraagt weer om veel moeilijkheden voor Harrie. Dit moet haast wel weer een heerlijk avondje lachen worden in het Theater. Wij kijken al uit naar deze nieuwe klucht.
 
Harrie let op de kleintjes is na Harrie Babba de tweede productie van Pretpakhuis, het in 2015 opgerichte productiehuis van Jon Van Eerd en Ton Fiere.
Harrie Let op de kleintjes zal op 14 november 2016 in De Goudse Schouwburg in Première gaan. Kijk voor meer info en de speellijst op http://www.harrievermeulen.nl

Harrie Babba speelt nog tot 20 April in het theater. Heb je hem nog niet gezien twijfel je nog? Of gewoon nog een keertje gaan. Pak dan nu nog je kans en koop één van de laatste kaarten! Harrie Babba staat garant voor een avondje heerlijk lachen. Kijk voor de laatste speeldata op http://www.harriebabba.nl

 

 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.