Happy Pre Year! Extra matineevoorstelling ‘Little Women, de Musical’ op Oudjaarsdag.

Happy Pre Year! Extra matineevoorstelling ‘Little Women, de Musical’ op Oudjaarsdag.

Wegens overweldigend succes van de kaartverkoop, wordt er een extra voorstelling gespeeld op 31 december om 14.00 uur, waarbij het publiek op een bijzondere manier het jaar kan afsluiten.

Over de voorstelling

Deze bijzondere Broadwayproductie, geïnspireerd op het wereldberoemde boek van Louisa May Alcott uit 1868, neemt het publiek mee op een reis waarin de zussen March zich ontwikkelen van meisjes tot jonge vrouwen. Het tijdloze verhaal, dat maar liefst zes keer is verfilmd, heeft in 2019 onder regie van Greta Gerwig een Oscar gewonnen voor ‘Best Costume Design’.

De Nederlandse versie wordt geregisseerd door Bruun Kuijt, is vertaald door Daniël Cohen en wordt muzikaal begeleid door een geheel vrouwelijk orkest! Met getalenteerde castleden zoals Michelle van de Ven, Sem Gerritsma en Anne-Mieke Ruyten staat de voorstelling garant voor een onvergetelijke theaterervaring.

Happy Pre Year!

Na afloop worden de gasten uitgenodigd om samen met de cast en de rest van het publiek het nieuwe jaar alvast feestelijk in te luiden. Hoe dat zal gaan, blijft nog even een verrassing. Maar er zal in ieder geval worden geproost met een feestelijk drankje.

Winactie
Maar dat is niet alles! Er komt een winactie voor deze speciale Oudjaarsdagmatinee.  Om kans te maken op twee gratis kaarten voor deze bijzondere voorstelling, kun je terecht op het Instagram account van Little Women, @little.women.de.musical. Daar zal de actie bekend worden gemaakt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.