Hans Peter Janssens en An Lauwereins brengen unieke hulde aan KBvV-klassiekers in ‘Musical Memories’

Hans Peter Janssens en An Lauwereins brengen unieke hulde aan KBvV-klassiekers in ‘Musical Memories’

Belgische musicaliconen Hans Peter Janssens en An Lauwereins brengen unieke hulde aan klassiekers Koninklijk Ballet van Vlaanderen in ‘Musical Memories’

Met jonge talenten Pauline Joris en Lander Van Nuffelen 
Presentatie: Linda Lepomme

Zaterdag 30 oktober 2021 – 20u – TriArte

Op zaterdag 30 oktober 2021 presenteert cultuurcentrum TriArte met ‘Musical Memories’ een unieke en nostalgische avond voor elke musicalliefhebber. 

De musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen zette musical op de Vlaamse en Nederlandse kaart. Van 1986 tot 2004 brachten ze titels zoals Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, West Side Story, De Man van La Mancha, Jekyll & Hyde, Chess, The Sound of Music,…. en doorbraken daarmee de barrières voor dit genre naar het grote publiek.

Belgische musicaliconen en -pioniers Hans Peter Janssens en An Lauwereins blikken in ‘Musical Memories’ samen met Pauline Joris en Lander Van Nuffelen, twee jonge talenten van vandaag, op sublieme wijze terug op het werk dat het KBvV bracht.  Geruggesteund door Pol Vanfleteren op piano en voorzien van de nodige info en duiding door presentatrice Linda Lepomme, wordt ereen prachtige selectie van onvergetelijke songs uit onvervalste klassiekers gebracht, die iedere fijnproever zal doen watertanden.  

‘Musical Memories’ op zaterdag 30 oktober 2021 om 20u in TriArte, een onvergetelijke ’trip down memory lane’! Tickets & info: www.triarte.be

 
Voor het volledige programma van Triarte tot op heden, tickets en info: www.triarte.be  
Tel: +32 470 585 131
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.