Hanne, Marthe en Klaasje steken videoclip Alle Kleuren in nieuw jasje

Hanne, Marthe en Klaasje steken videoclip Alle Kleuren in nieuw jasje

Hanne, Marthe en Klaasje presenteren met trots de nieuwe videoclip van Alle Kleuren!
Het is ondertussen de derde versie van de videoclip van het nummer. Karen, Kristel & Kathleen brachten Alle Kleuren als eerst uit en later is door Karen, Kristel & Josje een vernieuwde versie opgenomen. Eerder brachten Hanne, Marthe & Klaasje ook een vernieuwde videoclip uit van de grote K3-hit MaMaSé!.
De nieuwe videoclip van Alle Kleuren is vanavond om 18.00 uur voor het eerst te zien op het K3-YouTube kanaal en Facebook. Alle Kleuren van Hanne, Marthe & Klaasje is te downloaden via iTunes en Spotify.

Het liedje Alle Kleuren is de rode draad door de nieuwe K3 show, die sinds februari in verschillende steden in Nederland is te zien.
In de show zijn Hanne, Marthe en Klaasje er klaar voor om hun allereerste eigen show tot een groot feest te maken, maar dan merkt Marthe op dat de kleuren van de regenboog plotseling zijn verdwenen. Zonder de mooie kleuren kan K3 ook geen vrolijke show geven. Met de hulp van Captain Space probeert K3 de kleuren terug te halen bij de bewoners van drie planeten die ze hebben meegenomen. Maar daar is heel veel liefde, plezier en energie voor nodig… Gaat het K3 lukken om alle kleuren van de regenboog weer bij elkaar te krijgen?
De eerstvolgende K3 shows vinden op 18 en 19 maart plaats in de Brabanthallen in Den Bosch, daarna zijn ze nog te zien in Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Bekijk hier de spot van de K3 show.

Voor meer informatie en tickets ga naar www.studio100.com.

 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.