Hakuna Matata, jong en oud op de planken in Arnhem.

Hakuna Matata, jong en oud op de planken in Arnhem.

Foto Rijnstad Vocaaltheater : © Christa van Kolfschoten Foto Trots op jou © Henry Mulder Poster ontwerp: Ingeborg Kaandorp

Jong en oud samen op het podium, een unieke samenwerking tussen Rijnstad Vocaaltheater en Musicalschool Trots op jou!

Beiden komen uit de regio Arnhem. Rijnstad Vocaaltheater heeft leden van 18 tot 80, volgend jaar bestaat het koor 40 jaar. Trots op jou is een musicalschool uit Huissen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Plezier in het zingen, dansen en spelen staat voorop. Gemene deler van beide groepen is de passie voor theater, maar ook het mogen zijn wie je bent en de diversiteit aan zangers. Samen komen ze met een verrassend programma in het Posttheater in Arnhem, in totaal staan er 65 zangers op toneel.

The Sound of Music en animatie-musicals
Peter Schoenaker heeft de muzikale leiding over de voorstelling, waarvoor een vrolijk repertoire is samengesteld. Laat je meevoeren over de bergen in The Sound of Music, ga op safari op de klanken van The Lion King en waan je de bijzondere wereld van Mary Poppins. Manon Goring voegt zich vanuit Musicalschool Trots op jou bij het artistieke team. Er wordt in het Nederlands gezongen, met af en toe een Engelstalig nummer.

Vergeet je zorgen
Met Hakuna Matata (Swahili voor ‘vergeet je zorgen’) wil deze voorstelling een positieve boodschap brengen, met nummers die uitnodigen om te dromen. De voorstelling zal ook live uitgezonden worden in verschillende zorgorganisaties in Arnhem en daarnaast worden zo’n 100 kaarten beschikbaar gesteld aan ouderen en mensen met een migratie-achtergrond, zodat ook zij van een heerlijke voorstelling kunnen genieten.

Kom een middag zorgeloos genieten van bijv. Climb Every Mountain en The Lion sleeps Tonight. Of ga helemaal vrolijk naar huis met het Supercalifragilisticexpialidasties uit de magische wereld van Mary Poppins!

Hakuna Matata is op zondag 9 juni te zien in het Posttheater om 13:00 en 16:00 uur. De tweede voorstelling is ook via een live-streamverbinding te volgen. Zie voor meer informatie en kaarten de website van het Posttheater: https://www.posttheater.nl/agenda/2024/06

Foto Rijnstad Vocaaltheater : Christa van Kolfschoten

Foto: Trots op jou Henry Mulder

Poster ontwerp: Ingeborg Kaandorp

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.