HAEVN released nieuwe single Trade it for the Night en sluit succesvolle eerste theatertour op bijzondere wijze af in Koninklijk Theater Carré

HAEVN released nieuwe single Trade it for the Night en sluit succesvolle eerste theatertour op bijzondere wijze af in Koninklijk Theater Carré

De eerste theatertour van HAEVN is een groot succes. Uitverkochte zalen, lovende reacties van bezoekers en een vraag van fans naar meer. Vandaag kondigen Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen dan ook aan dat zij een exclusieve grande finale geven in Koninklijk Theater Carré op vrijdag 30 juni aanstaande én daarnaast releasen ze een nieuwe single van hun laatste EP Holy Ground, genaamd Trade it for the Night.

Een platina debuut album, 254 miljoen streams en meer dan een miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, ruim 164 miljoen streams en 416 duizend abonnees op YouTube. Met deze feiten wordt bewezen dat het succes van de Nederlandse band HAEVN tot ver over onze landsgrenzen reikt. Van hun laatste EP Holy Ground blijkt Trade if for the Night de best presterende track. Het nummer gaat letterlijk over “je overbodige zorgen voor de toekomst verruilen voor het beste halen uit het hier en nu”, aldus Marijn en Jorrit.

“Het leven is te kort om in het verleden te leven of je zorgen te maken over de toekomst. Omarm het huidige moment met ons nieuwste nummer, een muzikale viering van het leven in het nu. Met een aanstekelijke beat en opbeurende teksten, laat dit nummer je dansen en zingen mee terwijl je spijt en angsten loslaat. De boodschap is duidelijk: focus op het hier en nu en haal het beste uit elk moment. Dus zet het volume hoger, druk op play op Spotify en laat je meeslepen door de vreugde en opwinding van het leven in het moment. Wacht niet, begin in het nu te leven!”

Een grande finale in Carré

Het was een nieuw avontuur: de theatertour van HAEVN die in februari van start ging. Met een gloednieuwe concerttour toeren ze langs schouwburgen door het hele land. En waar kunnen ze deze eerste theatertour beter afsluiten dan in het magische Koninklijk Theater Carré? Op vrijdag 30 juni is het tijd voor de grande finale, want op veler verzoek van fans worden in Carré eenmalig het G-Roots gospelkoor, een strijkersensemble en gastmuzikanten als saxofonist Itai Weismann, Neco Novellas en Evelien Spruijt opnieuw bij elkaar gebracht. Dit alles om een onvergetelijke en magische avond te creëren.

Over HAEVN

Met hun eigenzinnige en filmische dreampop veroverde HAEVN de afgelopen jaren de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Ze bouwde een krachtige live reputatie op, met dromerige songs die worden afgewisseld met uptempo electropop, waarbij pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden.

De nieuwe single Trade it for the Night is nu te luisteren op Spotify. Kaarten voor de theatertour van HAEVN, inclusief het concert in Koninklijk Theater Carré, zijn te koop via https://www.ntk.nl/voorstelling/haevn-in-concert.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.