Guido Spek brengt persoonlijk concert in DeLaMar Theater  Guido Spek Zingt Sinatra, Sondheim, Stevie, Simone, Spek e.a.

Guido Spek brengt persoonlijk concert in DeLaMar Theater Guido Spek Zingt Sinatra, Sondheim, Stevie, Simone, Spek e.a.

Op 1 februari 2016 staat acteur en zanger Guido Spek voor het eerst in het DeLaMar Theater met een persoonlijk, muzikaal programma. Met het unieke concert Guido Spek Zingt laat Guido een totaal andere kant van zichzelf zien. Samen met een live band en muzikale gasten brengt hij een persoonlijk samengesteld programma met hits van onder anderen Frank Sinatra, Stephen Sondheim, Stevie Wonder en Nina Simone. Naast Guido’s favoriete songs uit het jazz- en muziektheater repertoire passeren in Guido Spek Zingt ook zijn eigen nummers de revue. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op www.delamar.nl.

Dat hij nu mag optreden in het DeLaMar Theater met een eigen samengesteld concert, is voor Guido een droom die uitkomt. “Ik vind het geweldig dat ik mijn persoonlijke muzikale helden kan eren met dit theaterconcert. Zo leuk dat ik mensen op deze manier een hele andere kant van mijzelf kan laten zien! Ik ben al enige tijd bezig met de voorbereidingen en het gaat echt te gek worden! Ik kan niet wachten!”, aldus een trotse Guido.

Al vanaf jonge leeftijd is Guido bezig met theater. De liefde voor muziek ontstaat wat later. Vanaf het moment dat hij zijn eerste gitaar kocht is hij bezig met het schrijven van liedjes. Guido studeerde aan het Conservatorium van Rotterdam. Sinds 2010 speelt hij een vaste rol in de televisieserie Goede tijden, Slechte tijden en vorig seizoen was hij te zien in de succesvolle musical Hartsvrienden.

Foto: Jasper Suyk

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.