GTST-collega’s bezoeken jarige Guido Spek bij musical Hartsvrienden

GTST-collega’s bezoeken jarige Guido Spek bij musical Hartsvrienden

Al enkele weken na zijn theaterdebuut in de voorstelling Hartsvrienden staat acteur Guido Spek in het droomtheater van menig musicalster: Koninklijk Theater Carré. Als kers op de taart voegde producent Van Lambaart Entertainment nog iets extra’s toe aan deze bijzondere gelegenheid. Speciaal voor Guido, die om 00.00 uur zijn vijfentwintigste levensjaar ingaat, werden zijn Goede Tijden, Slechte Tijden collega’s uitgenodigd om hem te feliciteren en te bewonderen in zijn nieuwe theaterrol. Na afloop van de voorstelling kwamen de acteurs van GTST en Hartsvrienden samen om het glas te heffen op de mooie avond en Guido’s verjaardag. Zaterdagavond staat de musical nog één avond in Koninklijk Theater Carré, waarna Hartsvrienden weer verder reist langs de Nederlandse theaters.

Onder anderen GTST-collega’s Jette van der Meij, Dilan Yurdakul, Bartho Braat, Barbara Sloesen en Marjolein Keuning kwamen vrijdagavond naar Carré om Guido te zien spelen. Gedurende de repetitie- en speelperiode combineert Spek zijn rollen als Sjoerd Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden en Mickey in Hartsvrienden. “Het zijn voor mij op dit moment hele drukke maanden. Maar ik hou van hard werken en heb van mijzelf gelukkig veel energie. Zolang je ervoor zorgt dat je je werk leuk vindt, is zo’n combinatie zeker vol te houden. Ik geniet in ieder geval nog iedere dag en verrassingen als vanavond maken deze periode extra speciaal”.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden. Beiden groeien op in totaal verschillende milieus. Als Mickey en Edward volwassen zijn, worden ze door het lot herenigd. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. Wanneer ze verliefd worden op hetzelfde meisje lopen de spanningen echter hoog op met dramatische gevolgen.

Meer informatie over de musical Hartsvrienden is te vinden op www.hartsvrienden.nl.

FOTO: Anneke Janssen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.