Grootste Disney in Concert ooit

Grootste Disney in Concert ooit

Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai in grootste Disney in Concert ooit!
Ziggo Dome opent zondag 25 oktober a.s. haar deuren voor waar familiespektakel samen met het beroemde Metropole Orkest
Disney in Concert zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show – waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen – grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat. Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai op. Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen. Tickets zijn verkrijgbaar via onder andere www.eventim.nl.
Disney in Concert is in een kleinere setting tot twee keer toe in het prestigieuze Concertgebouw te zien geweest. Maar de vraag naar kaarten is zo groot dat men nu de overstap naar de Ziggo Dome maakt.
Producent Erwin van Lambaart : “De bezoekers van 5 tot 85 jaar krijgen een uniek concert dat zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een enorm HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Jong en oud zal worden meegevoerd in de wondere wereld die Disney heet”.
Aan de indrukwekkende line-up van Jamai, Kim-Lian, Sjors, Thomas en Anita zullen de komende weken nog meer grote namen worden toegevoegd. Wie hen bij Disney in Concert op 25 oktober gaan vergezellen, wordt binnenkort bekend gemaakt.
Het verleden leert dat de tickets voor Disney in Concert altijd binnen korte tijd zijn uitverkocht. Wie dit familie-uitje niet wil missen, wordt aangeraden snel kaarten te kopen. Tickets zijn vandaag vanaf 12.00 uur te koop bij onder andere www.eventim.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.