Groots Koningsnacht evenement De Helden van Oranje 2024 strijkt neer in Zuiderpark Rotterdam

Groots Koningsnacht evenement De Helden van Oranje 2024 strijkt neer in Zuiderpark Rotterdam

Na 6 succesvolle edities in Groningen is het tijd voor een nieuwe mijlpaal. De Helden van Oranje strijkt neer in het Zuiderpark van Rotterdam voor een eerste editie op 26 april 2024.

De Helden van Oranje, bekend om gezellige Hollandse meezingfeesten op Koningsnacht, belooft het Zuiderpark te transformeren tot een groots muzikaal spektakel. ‘Het publiek kan zich verheugen op een avond vullend programma met muzikale Helden van Oranje, zoals Tino Martin, Mart Hoogkamer en John West. Een ongedwongen feest op Koningsnacht.” is aldus Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment.

De volledige Koninklijke line-up bestaat uit Tino Martin, Mart Hoogkamer, John West, René Schuurmans, Wilbert Pigmans, Sven Versteeg en DJ Yorit. Het evenement vindt plaats van 16:00 tot 23:00 uur en belooft een feestelijke viering te worden ter ere van Koningsdag.

Over de Helden van Oranje

De Helden van Oranje is een oranjefeest met de grootste Nederlandstalige artiesten. Het gezelligste oranje meezingfeest van Nederland heeft zich in 2017 voor het eerst voltrokken tijdens Koningsnacht in Amsterdam, Den Bosch en Groningen. Op 26 april 2017 verenigden wij ons met Nederlands grootste zangers en brachten een muzikale ode aan onze Koning ter ere van zijn verjaardag.  Het motto van De Helden van Oranje is ‘Dans, spring en zing mee met je favoriete hits van toen én nu van de beste Nederlandstalige artiesten’. Het is een avond vol vaderlandse trots, waar we gehuld in één kleur allemaal een held zijn. Verwacht een typisch Nederlandse avond vol vertrouwde gezelligheid en muzikaal genot om de verjaardag van onze Koning feestelijk in te luiden. Nederland kent vele helden, maar voor één avond per jaar is iedereen een held. Samen zijn wij;  De Helden van Oranje.

De kaartverkoop start op 13 februari 12.00 uur via www.deheldenvanoranje.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.