Groot succes voor Glennis Grace: Eerste avond Whitney Tribute in Rotterdam Ahoy uitverkocht

Nog wel tickets voor show op zondag 8 september

De eerste avond van het concert WHITNEY – A tribute by Glennis Grace in Rotterdam Ahoy is uitverkocht. “Ik vond het al spannend om één show te doen, maar hoe cool dat de eerste al is uitverkocht en dat ik gewoon twee keer op deze magische plek mag staan,” aldus de zangeres die op 6 en 8 september 2019 een eerbetoon geeft aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Voor iedereen die nog geen kaarten heeft weten te bemachtigen is er goed nieuws, er zijn op 8 september nog kaarten beschikbaar.

Op 6 en 8 september zal Glennis, twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in de Rotterdamse poptempel, samen met Berget Lewis, Alain Clark, Do, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Sezina Kelsey het podium delen tijdens de hommage aan de muziek van de legendarische zangeres in Rotterdam Ahoy. 

Afgelopen jaar stond Glennis, exact 24 jaar na het winnen van de Soundmixshow als Whitney Houston, twee keer met groot succes in de AFAS Live. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies bleek direct dat de muziek van Whitney uit de jaren 80 en 90 mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis: “Mensen waren erg geroerd door de emotionele en intieme nummers van Whitney en gingen uit hun dak op de heerlijke dansnummers. Ik hoop dat straks in september het publiek weer zo wordt geraakt. Juist daarom worden de avonden bijzonder, omdat het voor iedereen persoonlijk is.” 

WHITNEY – A Tribute by Glennis Grace

In Rotterdam Ahoy eert Glennis Grace met WHITNEY – A tribute by Glennis Grace de prachtige en tijdloze muziek van Whitney Houston. Samen met vrienden en collega’s die de liefde voor deze muziek met haar delen, zal zij het beste uit het repertoire van deze muzieklegende ten gehore brengen. Een ode aan een van ’s werelds grootste zangeressen aller tijden, een trip down memory lane, een onvergetelijke avond.

WHITNEY – a tribute by Glennis Grace is op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 te zien in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nl en eventim.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.