Griekse MAMMA MIA! persborrel

Griekse MAMMA MIA! persborrel

In het Griekse restaurant Dimitri’s Amsterdam kreeg de aanwezige pers een update over de nieuwe versie van de musical Mamma Mia van De Graaf en Cornelissen entertainment. Zo is de tekst geheel aangepast naar een wat moderne versie. Ook al heb je de musical al gezien, toch moet je deze versie gaan zien, volgens Hans Cornelissen. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan deze gloednieuwe versie, met een nieuwe regie, choreografie en vertaling. Dus werd het even tijd om bij te praten met de cast en creatives over de voortgang van dit intensieve proces,

Duik in de vrolijke en bruisende wereld van de romantische musical MAMMA MIA!. De verloofde Sophie wil weten wie haar vader is, maar haar moeder Donna laat hier niks over los. Om te zorgen dat haar vader haar kan weggeven op haar bruiloft, besluit Sophie drie potentiële vaders uit te nodigen. De onverwachte confrontatie van Donna met haar turbulente verleden leidt tot veel komische en romantische situaties. Vindt Sophie haar echte vader op tijd voor de bruiloft?

De romantische, swingende musical staat bol van de hits van ABBA. O.a. The Winner Takes It All, Dancing Queen en Money Money Money komen voorbij in een nieuwe Nederlandse vertaling. MAMMA MIA! is één groot feest en doet je verlangen naar zwoele avonden vol swingende muziek!

Aanwezige cast

Brigitte Heitzer – Donna
René van Kooten – Sam
Soraya  Gerrits – Sophie
Samir Hassan – Sky
Carolina Dijkhuizen – Tania
Wieneke Remmers – Rosie | alternate Donna
Dennis  Willekens – Harry
Barry Beijer – Phill
Eliane Kwee – Elvi
Belle van der Pijl – Lisa
Marvin Sikkema – Pepper
Thom Koolen – Eddie
en het gehele ensemble

Aanwezige creatives

Hans Cornelissen – Producent
Ruud de Graaf – Producent
Martin Michel – Regie
Chiara Ree – Choreografie
Billy Maluw – Muzikaal leider
Jeremy Baker – Vertaling
Arno Bremers – Kostuums

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.