Greg en Baud Productions is op zoek naar goede en enthousiaste zangers en zangeressen vanaf 20 jaar met sterke acteerkwaliteiten voor de voorstelling Blood Brothers.

Greg en Baud Productions is op zoek naar goede en enthousiaste zangers en zangeressen vanaf 20 jaar met sterke acteerkwaliteiten voor de voorstelling Blood Brothers.

Het verhaal van Blood Brothers vertelt de levensloop van de tweelingbroers Mickey en Edward die vlak na de geboorte worden gescheiden. 
De biologische moeder mevrouw Johnston, is een arme vrouw die wordt verlaten door haar man. Ze blijft met veel kinderen èn zwanger van de tweeling, alleen achter. Haar bazin, de rijke mevrouw Lyons, is ongewild kinderloos. Al snel ontdekt mevrouw Lyons dat mevrouw Johnston de tweeling er financieel niet bij kan hebben. Ze haalt mevrouw Johnston over om er één aan haar af te staan. Niemand mag van deze afspraak weten. 
Mevrouw Lyons laat de buitenwereld geloven dat ze zwanger is en ze blijft mevrouw Johnston onder druk zetten door allerlei bijgeloofverhalen te vertellen over het niet nakomen van afspraken die op de bijbel zijn gezworen. 
Als de jongens eenmaal geboren zijn, komt mevrouw Lyons er één ophalen. Vervolgens ontslaat ze mevrouw Johnston en maakt haar bang door te zeggen dat de jongens nooit te weten mogen komen dat ze tweelingbroers zijn omdat er dan iets vreselijks zal gebeuren. 
De jongens, Mickey en Edward, groeien op. Ondanks de pogingen van de twee moeders om ze bij elkaar vandaan te houden, blijven ze elkaar tegenkomen en worden ze zelfs beste vrienden. Toch zijn er nogal wat verschillen tussen de tweeling die steeds duidelijker worden naarmate ze ouder worden. Edward is als enig kind opgegroeid in rijkdom, terwijl Mickey in een groot arm gezin is grootgebracht. Edward gaat naar een dure school en kan studeren, terwijl Mickey na de middelbare school gaat werken. 
De lotsbestemmingen van de twee jongens lijken mijlenver uit elkaar te liggen. Tot dat het geheim van hun verwantschap verraden wordt…

De voorstelling wordt 9 keer gespeeld in juni 2018.

Er wordt gerepeteerd op maandag- en woensdagavond in het Qseum in Zoetermeer. Vanaf januari 2018 beide avonden van 20.00 tot 22.30.

Voorstellingen in 3 weekenden van juni 2018. (15 t/m 30 juni)

Wij werken voor alle rollen bij deze productie met één cast en gaan ervan uit dat je alle voorstellingen kunt spelen.

Greg & Baud Productions is een amateur theaterstichting waar een goede en gezellige werksfeer centraal staat. De spelerscontributie voor deze productie bedraagt € 20,-

Ben je enthousiast? Geef je op door een mail te sturen met cv en recente foto naar audities@greg-baud.nl. Opgeven kan tot en met 4 oktober a.s.

Zangaudities vinden plaats op zondag 8 oktober. Deze zijn individueel per auditant. De tweede ronde betreft een spelauditie en vindt plaats op dinsdagavond 10 oktober.

Voor de zangauditie wordt van je verwacht een eigen gekozen Nederlandstalig nummer in te studeren wat past bij je rolvoorkeur of waarin jij denkt te kunnen laten horen wat jij in je hebt!

Het artistieke team bestaat uit Suzanne Quist (regie), Jojanneke van der Linden (zang) en Ties Brunt (zang)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.