Greg & Baud Productions presenteert ELF The Musical

Greg & Baud Productions presenteert ELF The Musical

In de kerstvakantie van 2016 zal Greg & Baud Productions een primeur beleven met een unieke opvoering van Elf The Musical. Niet alleen zal de musical weer op geheel eigen wijze opgevoerd worden, maar bovendien zal deze musical voor het eerst in Nederland te zien zijn. In een diverse cast zullen de acteurs en actrices het verhaal van Buddy en zijn kerstverhaal in het Kwadrant Theater opvoeren.

In het verhaal, naar de gelijknamige film, volgen we Buddy, een man die door elfen is geadopteerd, op humoristische wijze. Als hij van de kerstman te horen krijgt dat hij eigenlijk geen elf is, maar een mens, begeeft Buddy zich naar zijn natuurlijke vader in New York. Al snel blijkt dat Buddy zo’n grote stad bepaald niet gewend is. Iedereen vindt hem maar vreemd en zelf valt hij ook van de ene in de andere

Audities Voor deze voorstelling zijn wij op zoek naar acteurs en actrices met goede spel-, zang- en danskwaliteiten. De audities zullen plaatsvinden op 10 en 11 juli 2016 in het Kwadrant Theater.

Vanaf 30 augustus vinden de repetities wekelijks op maandag- en woensdagavond plaats in het Kwadrant Theater (Franklinstraat 15, Zoetermeer).

Enthousiast? Ben je enthousiast geworden en wil je graag meespelen in het verhaal rond onze grote groene vriend? Geef je dan nu op door jouw theater-cv mét foto te sturen naar audities@greg-baud.nl. Naar dit mailadres kun je ook vragen sturen over eventuele onduidelijkheden. De complete auditie informatie vind je opwww.greg-baud.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.