Greg & Baud Productions presenteert: een online kerstvoorstelling!

Greg & Baud Productions presenteert: een online kerstvoorstelling!

Zoetermeer, 23 december 2020 – Normaal is de kerstvakantie hét hoogtepunt van het jaar bij Greg & Baud Productions. Twee weken lang is er een grootse familiemusical in Zoetermeer te zien. Voorstellingen als Little Shop of Horrors, Shrek en Ciske de Rat waren afgelopen jaren te bezoeken. Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Voor het eerst in 30 jaar is er een online kerstvoorstelling!

Dit jaar stond A Christmas Story op de planning. Helaas kon door de eerdere lockdowns, te korte repetitietijd en strenge coronamaatregelen de voorstelling geen doorgang vinden. Binnen een paar weken is er met behulp van de castleden, een aangepaste voorstelling Another Christmas Story uit de grond gestampt. Een compleet nieuwe show!

Ook deze voorstelling kon niet live opgevoerd worden, wegens de tijdelijke sluiting van theaters.
Was al dat harde werk dan voor niks? Daar liet Greg & Baud Productions het niet bij zitten, want er is een oplossing bedacht!

Online kerstvoorstelling
De cast & crew kwamen op maandag 14 december voor de laatste keer bijeen om Another Christmas Story te spelen. Weliswaar zonder publiek, maar mét een professioneel camerateam. Na een lange montageperiode is de voorstelling nu af en online te bekijken!

Bezoekers kunnen dus ook deze vakantie genieten van de kerstvoorstelling. Pak de popcorn en de warme chocomelk er maar alvast bij, want u bent de allereerste die een kerstproductie van Greg & Baud Productions vanaf de bank thuis kan bekijken.

Verhaal
De voorstelling dompelt u onder in een sprookjesachtige en bovenal kerstige wereld, gevuld met zang en dans. U beleeft deze voorstelling door de ogen van heldin Klara. Helpt zij Pinokkio om een echte jongen te worden? Maar wat is er toch aan de hand met zijn vader, Gepetto? Wat hebben vrijgezelle prinsessen en heksen hiermee te maken? Bekijk dit familieverhaal en volg een knotsgek avontuur, waar verschillende sprookjes samenkomen.

Tickets & info
Met de gekochte tickets wordt Greg & Baud Productions als stichting gesteund in deze moeilijke tijd. Een kaartje kost €7,50 en de voorstelling is de gehele kerstvakantie online te bezoeken. Ga voor meer informatie naar www.greg-baud.nl 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.