GREG & BAUD PRODUCITONS OPENT HAAR DEUREN WEER!

GREG & BAUD PRODUCITONS OPENT HAAR DEUREN WEER!

Na de uitbraak van de coronaciris afgelopen maart is Greg & Baud Productions, net als vele andere culturele instellingen, hard getroffen. Repetities werden afgezegd en voorstellingen konden geen doorgang vinden. Gelukkig werden er versoepelingen aangekondigd en is het maken van theater weer mogelijk! Dit laten de vrijwilligers van theatervereniging Greg & Baud Productions zich geen twee keer zeggen. Dit heugelijke feit wordt gevierd met een gloednieuw theaterfestival; het 4×4 Festival!

Het 4×4 Festival is een theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren in 16 verschillende ruimtes in de MAVO Zoetermeer! Geniet van het ultieme festival gevoel en eindelijk weer live theater! Steek Greg & Baud Productions een hart onder de riem in deze moeilijke tijden en vier de magie van het theater met ons mee! Wat kunnen wij garanderen; een intieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van theater, en een coronaproof festival.

Tijdens het 4×4 Festival op zaterdag 29 augustus wordt de MAVO Zoetermeer eenmalig omgebouwd tot een heus festivalterrein. Op 16 plekken in de school kan je genieten van 16 voorstellingen, alle voorstellingen zullen niet langer dan 16 minuten duren. Verwacht theater op plekken waar je het normaal niet verwacht. Een muzikaal concert vanuit de WC’s, een cabaretshow in het biologie lokaal, een muziektheater voorstelling in de gang er komt van alles voorbij. Laat je onderdompelen in de wereld van theater. Lach, verwonder en geniet, we mogen eindelijk weer theater maken. Vier jij het met ons mee?

Zaterdag 29 augustus

14:00 – 17:00 & 19:30 – 22:30

MAVO Zoetermeer

Tickets: www.greg-baud.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.