Greg & Baud Producitions Zoetermeer kersvoorstelling ‘Little Shop of Horrors’

Greg & Baud Producitions Zoetermeer kersvoorstelling ‘Little Shop of Horrors’

Greg & Baud Productions in Zoetermeer speelt in de kerstvakantie van 2019/2020 de musical ‘Little Shop of Horrors’  
Over Greg & Baud:
Greg & Baud is een amateur musical vereniging gevestigd in Zoetermeer. Ieder jaar vindt er in de kerstvakantie een musical plaatst, die met volle enthousiasme wordt opgevoerd voor het publiek. Wat voorbeelden van producties van de laatste jaren: Ciske de Rat, Oliver Twist, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Elf the Musical, Madagascar en afgelopen jaar Shrek de Musical.   Dit jaar gaan we de musical ‘Little Shop of Horrors’ opvoeren. Deze musical wordt in een nieuw modern jasje gestoken.
 Kick off:
Afgelopen woensdag hebben wij de kick off gehad. Er werden presentaties gegeven door mensen die achter de schermen betrokken zijn. Denk aan regie, dans, zang, decor, kleding etc. In de presentaties is verteld wat de plannen zijn voor deze productie. Hierna hebben we traditiegetrouw de taart aangesneden en het fotomoment gehad. Vervolgens hebben we gezamelijk het script gelezen.  Vanaf nu zal er hard gerepeteerd worden om in deze kerstvakantie twee weken lang een mooie voorstelling neer te zetten.   
Cast:
Wij hebben dit jaar twee volledig gedubbelde casts. Het is erg leuk, want er doen mensen mee met allemaal verschillende leeftijden. Ook bestaan beide casts uit maar 13 mensen. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn op de kick off (vandaar dat niet iedereen op de foto staat).

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.