Goede week voor Plien en Bianca

Goede week voor Plien en Bianca

Het gaat goed met de dames van Plien & Bianca! Plien van Bennekom is uitgeroepen tot ‘grootste komische tv-talent’ en Bianca Krijgsman is genomineerd voor eenInternational Emmy Award.

Traditiegetrouw heeft het Gouden Televizier-Ring Gala samen met onderzoeksbureau GfK onderzocht hoe Nederland denkt over het afgelopen televisie jaar. Gisteravond was tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2014 op NPO1 te zien hoe Plien verrast werd met de prijs voor ‘grootste komische tv-talent’.

Eerder deze week werd bekend dat Bianca kans maakt op eenInternational Emmy Award.  Ze is genomineerd in de categorie ‘beste actrice’ voor haar rol inDe Nieuwe Wereld (2013), een televisiefilm geregisseerd door Jaap van Heusden. In de film speelt ze een schoonmaakster die werkt in het aanmeldcentrum voor asielzoekers op Schiphol. DeInternational Emmy Awards zijn prijzen voor internationale tv-producties. De uitreiking vindt plaats op 24 november in New York.

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman vormen al jaren het populaire cabaretduo Plien & Bianca.

Vanaf maandag 10 november 2014 zijn zij te zien in de Nederlandse theaters met Gaat het nog door?, hun langverwachte nieuwe cabaretvoorstelling. Gaat het nog door? is alweer de zesde voorstelling die Plien en  Bianca samen maken.

 

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.