Goed nieuws voor Nachtwacht! Populaire Studio 100-serie krijgt nu een derde bioscoopfilm: De Dag van de Bloedmaan

Goed nieuws voor Nachtwacht! Populaire Studio 100-serie krijgt nu een derde bioscoopfilm: De Dag van de Bloedmaan

Na het succes van de eerste film ‘De Poort der Zielen’ in 2018 en de tweede film ‘Het Duistere Hart’ in 2019, krijgt de populaire Studio 100-serie Nachtwacht een derde bioscoopfilm ‘De Dag van de Bloedmaan’. ‘De Dag van de Bloedmaan’ is op 11 december 2021 in Antwerpen in première gegaan. Vanaf 22 december 2021 zal De dag van de Bloedmaan ook te zien zijn in de volgende Nederlandse bioscopen: Pathé Arena, Vue Den Bosch, Vue Eindhoven, Vue Kerkrade, Kinepolis Breda en Kinepolis Leidschendam.


De drie hoofdrolspelers Louis Thyssen (Vladimir), Céline Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko), zijn dan ook erg enthousiast: “Lieve Nachtwachters! We hebben heel goed nieuws: er komt een nieuwe film! Na onze eerste film Poort der Zielen en tweede film Het Duistere Hart, waar jullie massaal naar gekeken hebben, volgt nu… De dag van de Bloedmaan! Ditmaal komen wij terecht in het rijk der weerwolven. Superspannend wordt dat… Jullie zullen nog wel eventjes geduld moeten hebben, want de film komt dit najaar in de bioscoop. Tot die tijd… Ad inferos Nachtwachters!”

De Dag van de Bloedmaan

In de derde Nachtwacht-film staat deze keer de weerwolf centraal. Vlad, Keelin en Wilko komen terecht in het rijk der weerwolven. Hier heeft Wilko’s vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede verenigd. Samen met Wilko’s zus Rhea wil hij de weerwolven de moderne tijd inleiden. Er wordt echter tegen hem samengespannen door enkelen die juist terug willen naar het recht van de sterkste. Tijdens een duister offerritueel creëren zij de Bloedmaan, een eeuwige zonsverduistering die de weerwolven woest en wild maakt. En er ontstaat een krachtig, onverslaanbaar monster. Onverslaanbaar? Ook voor de Nachtwacht?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.