Gloednieuwe zanggroep Phoenix Vocals van Richard FitzHugh in Delft!!

Gloednieuwe zanggroep Phoenix Vocals van Richard FitzHugh in Delft!!

Raise your voice!!

Met trots presenteren wij Phoenix Vocals in Delft.

Ambitieus, spannend en vol vuur.

Phoenix Vocals is de gloednieuwe zanggroep van muzikaal leider en arrangeur Richard FitzHugh. We staan voor samenwerking, kwaliteit en performance op hoog niveau. Ons motto is: steengoed, creatief, gezellig én uitdagend. Op eigenzinnige wijze zetten we theatrale nummers neer in onze eindvoorstelling.

Samen werken we met veel energie en passie aan de mooiste musicalsongs, popnummers en klassieke muziek. Dat doen we met nieuwe arrangementen en verrassende bewerkingen van zowel tophits als minder bekende nummers. Alle arrangementen zijn speciaal geschreven voor de zangers uit de groep, zodat iedereen altijd op de top van zijn of haar kunnen kan performen.

We vinden de ontwikkeling van de groep als geheel belangrijk, maar ook die van de zangers individueel. Daarom verzorgen per jaar vier professionals een uitgebreide workshop waarin je o.a. nieuwe technieken leert. Omdat de focus ligt op theatermuziek, verpakken we onze nummers en optredens in een eindvoorstelling met professionele regie, ontwerp en techniek.

Een theatrale zanggroep dus die onder leiding van Richard FitzHugh het hoogst haalbare op amateurniveau wil bereiken.

We zoeken voor het seizoen dat in september start ambitieuze zangers en zangeressen die de lat hoog willen leggen om met elkaar de magie van ensemblezang en -performance op het toneel te creëren.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.