Glennis Grace zingt ‘I Will Always Love You’ als verrassing bij huwelijk

Het is deze week precies 45 jaar geleden dat ‘I Will Always Love You’ uitgebracht werd. Sindsdien is het lied één van de meest iconische liefdesliedjes ooit gemaakt. Ook veel bruidsparen weten het te waarderen, want het lied staat in het rijtje van meest gedraaide nummers op bruiloften. Reden genoeg voor Glennis Grace om ‘I Will Always Love You’ niet alleen te zingen tijdens haar grootse concerten in Rotterdam Ahoy, maar ook tijdens de huwelijksceremonies van iedereen die vindt dat dit nummer niet op hun bruiloft mag ontbreken. Vandaag maakte de zangeres namelijk bekend dat zij op zaterdag 29 juni a.s. gaat wedding crashen! Bruidsparen die op die dag elkaar het jawoord geven, maken vanaf vandaag kans op een uniek en eenmalig optreden van Glennis Grace tijdens hun huwelijksceremonie. 

Op 6 en 8 september eert Glennis Grace haar grote voorbeeld Whitney Houston tijdens WHITNEY – a tribute by Glennis Grace in Rotterdam Ahoy. “Whitney wist niet alleen hele stadions te betoveren, haar muziek raakt juist ook op de meest intieme momenten,” aldus Glennis. “Ik vind dit ontzettend bijzonder en wil ook dit talent van Whitney eren door op 29 juni een bruidspaar te verrassen met een vertolking van haar prachtige lied ‘I Will Always Love You’.” 

Bruidsparen, ceremoniemeesters, vrienden en familie van het bruidspaar kunnen zich vanaf vandaag opgeven door te reageren op whitneytribute.nl. Het winnende bruidspaar wordt op 29 juni verrast.

WHITNEY – a tribute by Glennis Grace
20 jaar na Whitney Houstons laatste optreden in Rotterdam Ahoy eert Glennis Grace met WHITNEY – a tribute by Glennis Grace de prachtige en tijdloze muziek van Whitney Houston. Samen met vrienden en collega’s die de liefde voor deze muziek met haar delen, zal zij het beste uit het repertoire van deze muzieklegende ten gehore brengen. Een ode aan een van ’s werelds grootste zangeressen aller tijden, een trip down memory lane, een onvergetelijke avond.

WHITNEY – a tribute by Glennis Grace is op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 te zien in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nl en eventim.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.