Glennis Grace schittert in Rotterdam Ahoy met Whitney Tribute

Glennis Grace schittert in Rotterdam Ahoy met Whitney Tribute

In een uitverkocht Rotterdam Ahoy brengt Glennis Grace, met haar Whitney Tribute, het publiek op sensationele wijze terug naar twintig jaar geleden, toen Whitney Houston op deze plek haar laatste concert in Nederland gaf. Met haar grootse stem en het fenomenale repertoire van Houston brengt Glennis het eerbetoon aan haar inspiratiebron meer dan thuis.

De show is een aaneenschakeling van prachtige gezongen ballads en up-tempo dance classics. Ook verrast Glennis het publiek met enkele verborgen schatten uit het oeuvre van haar idool. Een scala aan gastartiesten en goede vrienden eert Houston met haar, waaronder Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Do, Glen Faria en Jordan Roy.

Met power house en goede vriendin Berget Lewis zingt ze het prachtige I Believe In You And Me. En verleden en heden vloeien samen als Glennis het nummer One Moment in Time, waarmee ze als 15-jarig meisje de Soundmixshow won, ten gehore brengt met Sezina Steur, finaliste van The Voice Kids. Romantiek viert hoogtij in het publiek als Glennis samen met Alain Clark Hold Me In My Arms zingt.

Glennis: “Het gevoel wat op dit moment bij mij overheerst is dankbaarheid. Dankbaarheid voor Whitney Houston die mij met haar stem en muziek heeft leren zingen. Dankbaarheid voor al die mensen die deze avond gekomen zijn, mij met hun komst de kans en het vertrouwen hebben gegeven om dit te mogen doen. Ik sta hier toch op, voor mij, heilige grond. Ik weet nog waar ik zat twintig jaar geleden, daar links van het podium. En vanavond en zondag sta ik hier zelf en eer met al die mensen mijn heldin en haar muziek. Echt heel erg bijzonder.”

Zondag 8 september a.s. geeft Glennis een tweede show in een bomvol Rotterdam Ahoy. Op 26 oktober 2019 brengt Grace de show voor de voorlopig laatste keer ten gehore in de Lotto ArenA in Antwerpen. Voor deze show zijn nog tickets verkrijgbaar via www.whitneytribute.be/tickets.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.