Glennis Grace gaat met Whitney Tribute naar Lotto Arena in Antwerpen

Op zaterdag 26 oktober 2019 staat Glennis Grace in de Lotto Arena in Antwerpen met een fenomenaal eerbetoon aan haar idool en grote voorbeeld Whitney Houston. Tijdens deze bijzondere ode brengt Glennis Grace een variatie aan nummers van de legendarische artiest. Tickets voor de show zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via ticketkopen.eu en whitneytribute.be.

Glennis Grace over de show: “Whitney Houston heeft een ongekend aantal hits op haar naam staan. Ik wil mensen heel graag meenemen naar vervlogen tijden door haar klassiekers opnieuw te zingen. Er zitten echt zoveel pareltjes tussen die nog een keer gehoord mogen worden.

De show WHITNEY – a tribute by Glennis Grace, die de zangeres in oktober dit jaar voor het eerst in Amsterdam gaf, was daar binnen twee dagen uitverkocht. Uit de enthousiaste reacties van het 11.000 koppige publiek en de lovende recensies na afloop blijkt dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren ’80 en ’90 mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis Grace werd geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

Door de aanhoudende vraag uit binnen- en buitenland brengt Glennis Grace de show in 2019 ook naar de Lotto Arena in Antwerpen. Eerder dat jaar staat zij ook in Ahoy Rotterdam.

Op vrijdag 21 december zal tevens de cd/dvd-release zijn van WHITNEY – a tribute by Glennis Grace. Een prachtige registratie van een memorabele avond met gastartiesten Do, Keith John, Jordan Roy en Camilo Rodriquez. Ook zal de AVROTROS op woensdag 26 december de hoogtepunten van de registratie uitzenden vanaf 22:00 uur op NPO3.

Tickets voor de show op zaterdag 26 oktober 2019 in de Lotte Arena in Antwerpen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via ticketkopen.eu en whitneytribute.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.