Glennis Grace derde gastartiest bij “Fred & Friends”!

Glennis Grace derde gastartiest bij “Fred & Friends”!

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2020 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groots spektakel in Rotterdam Ahoy: ‘Fred & Friends’. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt. Fred: ‘Vandaag mag ik eindelijk bekendmaken dat mijn grote vriendin Glennis Grace de derde gastartiest is voor Fred & Friends.
Ik ben hier natuurlijk enorm trots op! Behalve het feit dat Glennis een absurd goede stem heeft, mag zij als echte “friend” natuurlijk niet ontbreken op mijn verjaardag. Trouwens… ik heb haar ook niet gevraagd of ze wil komen zingen, ik heb het haar gezegd! Haha! Blijf ons de komende tijd vooral in de gaten houden, want we gaan nog heel veel mooie artiesten en bijzondere acts aankondigen. Ik kan niet wachten om al mijn ideeën met jullie op het podium te delen.’


De carrière van Glennis komt in 2011 in een stroomversnelling mede dankzij haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’.Met het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia verbreekt zij alle records en staat ze wekenlang op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten. 
In 2018 komt een langgekoesterde droom uit als Glennis met haar eerbetoon aan Whitney Houston in uitverkochte zalen zoals AFAS live, Rotterdam Ahoy en Lotto Arena (België) staat.

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live-optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Een mooie mix met bekende topartiesten. Eerder werd al bekend dat de Vengaboys en Anita Meyer erbij zijn. 

Direct na de bekendmaking van de eerste avond voor dit grote feest in de Maasstad ontstond er een run op de tickets waardoor een tweede avond werd aangekondigd. Tickets voor Fred & Friends op 18 & 19 september 2020 zijn verkrijgbaar via  www.fredandfriends.nl en www.eventim.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.