Giovanni Sturkenboom richt nieuw initiatief op

Giovanni Sturkenboom richt nieuw initiatief op

Sinds deze week is Nederland een nieuw initiatief rijker. Giovanni Sturkenboom richt een nieuw bedrijf op: ‘STENT Producties’. Hierdoor biedt hij voor ambitieuze personen een nieuwe ingang in de wereld van theater en televisie.

Giovanni heeft, ondanks hij voor alle niveaus acteeropleidingen aangenomen werd, gekozen voor de opleiding Bedrijfsadministrateur. Zijn hart volgen kon alleen door praktijkervaring op te doen, zonder opleiding is dit een extra lange en moeilijke weg. Ondanks dat hij zelf twee jaar werkzaam mag zijn in het professionele circuit, wil hij er ook zijn voor soortgelijke ambitieuze personen door met STENT Producties ingangen te bieden.

Het bedrijf
STENT Producties zal theaterproducties produceren, workshops voor beide sector organiseren en stand-ins verzorgen voor diverse televisieprogramma’s. Ons doel is het bijdragen aan de ontwikkeling van ambitieuze personen, produceren van hoogwaardige theaterproducties en betaald werk aanbieden voor personen met ambities voor het werken binnen de televisiesector.

Workshops
Op 12 april 2015 zullen wij onze eerste workshop aanbieden, ‘Clownerie’ van Barry Bogman(musical ’14-18’). Ook organiseren wij 24 mei 2015 de workshop zangworkshop ‘Zanginterpretatie’ van Richard Spijkers (Beauty And The Beast/Les Miserables). Aanmelden kan op de website, tegen kortingen!

Stand-Ins
Daarnaast zullen, naar aanleiding van de aanmeldingen, selecties plaatsvinden voor stand-ins voor televisieprogramma’s. Dit betreffen grote titels als ‘Jongens tegen de Meisjes’, ‘Ik hou van Holland’, ‘Beat It’ en dergelijke programma’s. Het allereerste programma waar wij voor selecteren is het nieuwe programma ‘Alles mag op vrijdag’ van RTL.

Theaterproducties
Wij hebben na het faillissement van de vorige producent in december 2014 de rechten van het script bemachtigd van de theatervoorstelling ‘Willem van Oranje’. De productie wordt momenteel door een creatief team in een nieuw jasje gestoken met de verwachting het resultaat eind 2016 te kunnen tonen als educatieve –en reguliere voorstelling. Het betreft een professionele voorstelling die getoond wordt in zalen tot 200 man. Op www.willemvoranje.nl vindt u binnenkort informatie over de productie.

STENT Producties is op zoek naar diverse sponsoren. Giovanni Sturkenboom hoopt dan ook, naast zelf benadering dat bedrijven uit heel Nederland de handen in één zullen slaan met STENT Producties en zodoende wat voor elkaar te kunnen betekenen.

Nadere informatie en contactgegevens vindt u op www.stentproducties.nl. Vergeet onze Facebook pagina niet te liken om op de hoogte te blijven van nieuws en diverse acties: www.facebook.com/stentproducties.

Poster workshop BarryPoster workshop Richard

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.