Giovanca eert Diana Ross in nieuwe theatervoorstelling

Giovanca eert Diana Ross in nieuwe theatervoorstelling

Een ode aan een wereldster

Giovanca keert komend seizoen terug naar de Nederlandse theaters. In de voorstelling Giovanca honours Diana Ross eert zij de Amerikaanse zangeres, die deze week de leeftijd van 75 jaar zal bereiken. Het wordt een avond met haar bekendste hits – groots, maar ook intiem. Giovanca honours Diana Ross is van september 2019 tot en met mei 2020 te zien in de Nederlandse theaters.

Als jong meisje raakte Giovanca al in de ban van Diana Ross & The Supremes. De liedjes, de glitterjurken: het had voor haar iets magisch. Het was de sound, maar vooral ook de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond. Giovanca: “Diana’s stem leerde mij dat er voor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld voor me geweest. Ik vind het heel bijzonder dat ik nu de kans krijg om haar te eren in deze nieuwe theatervoorstelling.”

In de voorstelling Giovanca honours Diana Ross neemt Giovanca het publiek mee langs alle periodes in het leven van Diana: van de sixties tot nu, van The Supremes tot The Wiz, van Diana’s succesvolle solocarrière tot de grand diva die haar 75e verjaardag in volle glorie viert. Het belooft een schitterende ode te worden aan een van ’s werelds grootste zangeressen.

Over Giovanca
Giovanca’s solo-debuutalbum, Subway Silence, werd in 2008 uitgebracht en werd bekroond met een Gouden Plaat. Daarna verschenen een tweede en derde album While I’m Awake en Satellite Love. Ze sleepte verschillende prijzen in de wacht, waaronder een Buma Zilveren Harp en een 3FM Serious Talent Award. Tegenwoordig presenteert Giovanca op televisie het muziekprogramma Vrije Geluiden.

Praktische informatie
Giovanca honours Diana Ross is van september 2019 tot en met mei 2020 te zien in de Nederlandse theaters. Tickets zijn verkrijgbaar via Giovancamusic.nl en de betreffende theaters.

Vanavond geeft Giovanca alvast een voorproefje bij De Wereld Draait Door.

Share

One thought on “Giovanca eert Diana Ross in nieuwe theatervoorstelling

  1. Ik heb interesse voor Giovanna eerbetoon aan Diana Ross in september 2019. Ik zou graag op de hoogte gehouden willen warden, waar en wanneer het gegeven wordt en wat de entree prijzen zijn.

    Alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.