GEZOCHT SINGER SONGWRITER EN/OF ZANGER(ES)

GEZOCHT SINGER SONGWRITER EN/OF ZANGER(ES)

Voor een toekomstig project is STENT Producties op zoek naar een singer songwriter en/of zanger(es) in seizoen 2015/2016.
STENT Producties is een nieuw initiatief dat opgericht is om nieuwe ingangen te bieden aan ambitieuze personen met interesse in theater en televisie. Wij produceren theaterproducties, organiseren workshops tegen laag tarief en verzorgen stand-ins voor diverse televisieprogramma’s.
Voor een toekomstig project in het, naar verwachting, aankomende seizoen zoeken wij een singer songwriter en/of zanger(es) die ambitie heeft om zich solistisch te presenteren aan publiek. Wij zoeken een gedreven persoonlijkheid waarmee makkelijk te werken is, kwaliteit op nummer één staat en al ervaring heeft . Dat laatste is slechts een pré. De style van het nummer is geheel aan de uitvoerende. Onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijk nummer.
Het betreft een project waar een (onkosten)vergoeding tegenover staat maar met name doe je dit om jezelf verder te presenteren maar ook omdat je houdt van mensen te entertainen en te raken met jouw muziek.
Hoe meld jij je aan? Maak een filmpje waarin jij voorafgaand aan het zingen verteld waarom je gekozen hebt voor het nummer, wat voor betekenis dit voor jou heeft en wat het met jou doet. Wanneer jij jezelf kan begeleiden zien wij zit graag terug in het filmpje. Zet het filmpje (besloten) op YouTube en stuur de link door naar vacatures@stentproducties.nl met daarbij jouw motivatie en curriculum vitae.
Wij bekijken alle aanmeldingen uitvoerig en nemen ter zijne tijd contact op bij het zien van een mogelijke samenwerking voor het verwachte project.
Meer informatie omtrent onze overige theaterproducties,

Share

2 thoughts on “GEZOCHT SINGER SONGWRITER EN/OF ZANGER(ES)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.