Getalenteerde jongeren brengen RENT naar het Chassé Theater

Getalenteerde jongeren brengen RENT naar het Chassé Theater

Bredase jongeren brengen na de succes musicals Urinetown en Spring Awakening nu de musical RENT naar het Chassé Theater. Deze meeslepende voorstelling van BST De Derde Akte wordt gespeeld en geproduceerd door studenten en zal op 28, 29 en 30 juni te zien zijn. 

In het jaar 2000 bracht Stage Entertainment de voorstelling RENT voor het eerst naar Nederland en in 2015 was de bewerking van M-Lab te zien maar nu is het tijd voor de versie van BST De Derde Akte. Het verhaal verteld over het leven van acht vrienden die in New York wonen. Zij moeten hier zien te overleven, terwijl ze worstelen met relaties, liefde, het verlies, creativiteit en aids. Een Rock Musical die je niet zomaar los laat.

De regie is in handen van Tim de Ligt, hij regisseerde vorig jaar de musical Jane Eyre die tijdens het Amateur Musical Award Gala bekroond werd met een award voor beste vrouwelijke hoofdrol. Deze award was voor Janneke de Beer en ook zij zal te zien zijn in RENT. Roy Verhoeven ontving ook een Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol afgelopen november in Koninklijk Theater Carré.
Naast Janneke en Roy bestaat de cast uit Bram Limberger, Djarana Taihitu, Eefje Heiblom, Jessy van de Walle, Laurens Koning, Mozes van Toledo, Niels Adriaansen, Robyn Pierson en Sven Bäcker. Aranka van Dorst neemt de zang op zich. De live band is onder leiding van Coen van de Wouw.

De voorstelling is op 28, 29 en 30 juni te zien in het Chassé Theater. Kaarten zijn te koop via www.chasse.nl voor €10,- inclusief reserveringskosten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.