George & Eran Producties en Club Classique presenteren: LEVEN – Een muzikale voorstelling over rouw en vriendschap.

George & Eran Producties en Club Classique presenteren: LEVEN – Een muzikale voorstelling over rouw en vriendschap.

Amsterdam, George & Eran Producties en Club Classique bundelen hun krachten voor een nieuwe theatertour, LEVEN. Van 21 maart tot en met 16 juni zullen theaters in heel Nederland getuige zijn van dit meeslepende verhaal.

In LEVEN delen jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal hun bijzondere verhaal over hun vriendschap met Roos, een meisje dat ze ontmoeten tijdens een treinreis. De drie jonge mensen staan vol passie in het leven en ervaren de kracht van vriendschap en liefde. Echter, wanneer Roos ziek wordt, worden ze geconfronteerd met de harde realiteit van verlies. Te midden van hun rouw moeten ze opnieuw leren omgaan met elkaar, het leven, en de leegte die het verlies met zich meebrengt.

In dit aangrijpende verhaal waar woorden tekortschieten speelt Club Classique muziek van Schubert tot
Brahms, Piazzolla en Glass. LEVEN is een ontroerende en meeslepende voorstelling die het publiek zal raken en inspireren.

Inspiratie voor dit toneelstuk is de podcast Boezemvriendinnen, waarin Roelie van Beek in gesprek gaat met jonge lotgenoten die de diagnose kanker kregen.

Over George & Eran Producties en Club Classique:
George & Eran Producties is een maatschappelijke geëngageerd theatergezelschap waar altijd nieuwe
zelfgeschreven stukken worden gemaakt die een blauwdruk zijn van de tijdsgeest. Bekende voorstellingen zijn onder meer; George & Eran worden racisten, de brieven van Mia en PECH. Club Classique kom je overal tegen: in het theater, het café, thuis op de buis of zomaar in het wild op een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen.

Abdel Daoudi
Na het succesvolle Geschiedenis van Geweld bij Toneelschuur Producties en het lovend ontvangen 233ºC bij ROSE stories zijn George & Eran Producties en Club Classique verheugd samen te werken met Abdel Daoudi als regisseur voor LEVEN.
Voor speeldata, locaties en kaartverkoop, bezoek https://georgeeneranproducties.nl/voorstelling/leven/

  • Tekst: George Tobal • Regie: Abdel Daoudi • Spel: Adam Kissequel, George Tobal • Muziek: Anuschka Pedano, Eduardo Paredes Crespo, Leonard Besseling, Myrthe Helder • Scenografie: Vasilis Apostolato
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.