Geef je op voor de audities! In to the Woods

Geef je op voor de audities! In to the Woods

In 2023 brengt Musical 2.0 ‘Into the Woods jr.’ van de legendarische componist Stephen Sondheim! Hiervoor zijn we op zoek naar talentvolle casteden van 12 t/m 20 jaar. De audities worden georganiseerd op zondag 15 januari 2023. Meld je aan!

In Stephen Sondheims Tony Award-winnende meesterwerk ‘Into the Woods’ kruisen de verhaallijnen en personages van bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm elkaar, waaronder Roodkapje, Rapunzel, Sjaak en de bonenstaak en Assepoester. We volgen het avontuur van de bakker en zijn vrouw die een kind wensen, maar onvruchtbaar zijn door een vloek van de heks. De vloek kan pas worden opgeheven als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, vlasblond haar, een rode mantel en een glazen muiltje. Is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de gevolgen voor de anderen in het woud?

Audities 
Op zondag 15 januari 2022 vinden de audities plaats voor ‘Into the Woods jr’ in de studio’s van Musical 2.0 in WFC Amsterdam. Iedereen van 12 t/m 20 jaar oud kan zich opgeven. Aan de audities zijn geen kosten verbonden en inschrijven kan via www.musical.nl/audities.

De repetities voor ‘Into the Woods jr.’ starten op zondag 5 februari en vinden iedere zondag plaats van 13.00 tot 16.00 uur in Amsterdam met uitzondering van de schoolvakanties. De voorstellingen vinden plaats in het weekend van 9 en 10 december 2023 in Schouwburg De Meerse, Hoofddorp. Meer informatie over ‘Into the Woods jr’ en de audities vind je hier!
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.