Gaia Aikman schittert in de rol van Tina in de Tina Turner de Musical.

Gaia Aikman schittert in de rol van Tina in de Tina Turner de Musical.

Op dinsdag 23 November speelde Gaia Aikman haar première als Tina Turner in de Tina Turner Musical. 

Gaia schittert echt in de rol van Tina. Ze acteert met een gemak alsof je naar de echte Tina kijkt. Niet alleen het spel komt over, maar met haar sterke zang zingt ze met de gevoeligheid én de rauwe stem van Tina. In dit alles zit gelukkig ook een beetje eigenheid. Ze speelt een geweldige Tina maar doet haar zeker niet overdreven na. Dit maakt dat het een fijn geheel is om naar te luisteren en te kijken. Het is dus zeker geen tegenvaller als Gaia Aikman op gaat als Tina.

De Tina Turner Musical

De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

In TINA – De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Gelukkig mogen we nog naar het theater en is dit allemaal goed en veilig geregeld. Kijk voor de laatste stand van zaken rondom de maatregelen in het theater en natuurlijk voor kaarten op 

https://www.stage-entertainment.nl/nl/shows/musical/tina-de-musical

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.