Gaat Charly Luske uit de kleren voor Story of Robbie Williams?

Gaat Charly Luske uit de kleren voor Story of Robbie Williams?

Samen met zijn zevenkoppige band onder leiding van Nick Bult gaat Charly Luske vanaf 23 september eindelijk weer het theater in met zijn voorstelling Story of Robbie Williams. Het spraakmakende beeld van Charly – die de iconische foto van Robbie imiteert – roept al voor de voorstelling van start gaat heel wat vragen op…

Geblokkeerde accounts en posts die keer op keer automatisch verwijderd worden. Het aankondigen van de tour van Story of Robbie Williams gaat niet zonder slag of stoot. Social media accounts als Facebook en Instagram pikken het beeld van Luske’s nieuwe tour Story of Robbie Williams niet en verschillende berichten van Charly en de theaters worden verwijderd. “En dat terwijl het eigenlijk gewoon een leuke gimmick is over het leven van Robbie Williams”, vult Charly aan. Nu het iconische beeld van Williams online imiteren niet van een leien dakje gaat, is het de vraag of Luske dit in ons hoofd geprente beeld ook offline óp het podium zal gaan belichamen. “En daar komt het publiek alleen maar achter door de voorstelling te bezoeken”, glimlacht hij.

Een ongekend succes

Story of Robbie Williams is de opvolger van de succesvolle tour Story of George Michael, waarmee Charly Luske twee jaar lang langs de theaters toerde. Een door hem zelf geproduceerde voorstelling, die dit jaar het langverwachte vervolg krijgt. Samen met zijn band gaat Charly alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Robbie laten zien. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. Hits als: Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en Angels komen stuk voor stuk voorbij. Het belooft een flitsende show te worden. Geen tribute, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt “the naked truth and bloody great music!”.

Story of Robbie Williams is vanaf 22 september 2021 t/m 11 december 2021 te zien in de Nederlandse theaters. Op 1 oktober 2021 gaat de voorstelling in première in Theater de Veste in Delft. Voor kaarten en speeldata, zie www.charlyluske.nl.

Foto (c): Otto van der Toorn

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.