Ga mee op theateravontuur in Zoetermeer

Ga mee op theateravontuur in Zoetermeer

Op zondag 12 juni gaan deuren open die normaal gesloten blijven…. Tijdens de theaterparade “Zoete Herinneringen” reist u door de stad en beleeft op verrassende plekken bijzondere theateracts. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken.

Zeven plekken in de stad hun deuren voor “Zoete Herinneringen”, plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek. Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en speciale theateracts gecreëerd. ​Neem de speciale Zoete Herinneringenbus, die u van locatie naar locatie brengt. Of stap op de fiets en maak zelf de reis door Zoetermeer en creëer nieuwe herinneringen.

Na twee jaar online edities zijn we dolblij dat we nu weer echt op locatie theater gaan maken. In het verleden gingen we al op bezoek in de watertoren, bij het spookstation van de Randstadrail en stonden we op de bodem van een leeg zwembad. De locaties voor dit jaar worden binnenkort bekendgemaakt, maar u kunt nu al uw kaarten reserveren via www.zoeteherinneringen.nl 
 
Klik hier voor kaarten voor ZOETE HERINNERINGEN
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.