Freek Bartels vanavond voor het eerst weer te zien in Beauty and the Beast

Freek Bartels vanavond voor het eerst weer te zien in Beauty and the Beast

Nadat hij moest afhaken vlak na de première met een ontsteking aan zijn teen, zal Freek vanaf vanavond weer te zien zijn als Gaston.
Zijn rol werd tot heden gespeeld door Marcel Visscher.

Magische voorstelling
Laat je veroveren door de spectaculaire en ontroerend mooie musical Disney’s Beauty and the Beast! Het AFAS Circustheater Scheveningen is het decor voor deze adembenemende voorstelling. Gebaseerd op het wereldberoemde verhaal over de kracht van ware liefde en de zoektocht naar innerlijke schoonheid. Beleef de magie in het mooiste theater van Nederland. Reserveer nu!

Hartveroverend spektakel
Beleef dit hartveroverende spektakel met de bekende muziek van meervoudig Academy Award-winner Alan Menken. Disney’s Beauty and the Beast is een internationaal succes en speelde in meer dan 32 verschillende landen in 145 steden. Op Broadway was deze grandioze voorstelling jarenlang een enorme hit en won talloze prijzen, waaronder een Tony Award. Inmiddels hebben maar liefst 35 miljoen bezoekers wereldwijd van deze voorstelling genoten!

Liefde overwint alles
De liefde overwint in deze beauty van een musical. Geniet van de adembenemende decors, schitterende kostuums en een top cast met musicalsterren waaronder Anouk Maas, Edwin Jonker, Freek Bartels, Loeki Knol en Tony Neef. De reacties van het publiek zijn overweldigend!

In deze voorstelling wordt in het Nederlands gesproken en gezongen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.