Fred van Leer verplaatst verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy naar september 2021

Fred van Leer verplaatst verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy naar september 2021

Fred van Leer laat vandaag aan zijn fans en volgers weten dat hij zijn grootse verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy een jaar verplaatst naar 17 en 18 september 2021. Hiermee schept hij duidelijkheid voor alle bezoekers en andere betrokkenen. Tijdens de persconferentie op 21 april jl. maakte het kabinet bekend dat grootschalige evenementen zoals Fred & Friends in Rotterdam Ahoy niet mogelijk zijn tot 1 september 2020. Naar aanleiding van dit bericht en de ontwikkelingen hieromtrent heeft Fred van Leer, samen met zijn team, besloten om zijn show Fred & Friends te verplaatsen naar 17 en 18 september 2021.

“Natuurlijk is dit een enorme domper. Voor ons als team, voor het publiek en voor mijn ‘Friends’: de artiesten die in Ahoy op mijn verjaardagsfeest komen en de show zoveel kleur gaan geven. Maar gezondheid en veiligheid is het allerbelangrijkste en daarom zijn we tot dit besluit gekomen. We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en we hebben dan ook meteen goed nieuws. We verplaatsen het naar exact een jaar later:

17 en 18 september 2021. Het weekend waarin ik 45 jaar word.

Op dit moment zijn we druk bezig en werken we plannen uit om de voorpret van het feest, voor al die mensen die een ticket gekocht hebben, nog groter te maken.  Want Fred & Friends is niet alleen een te gekke avond uit, de boodschap die we daar met elkaar gaan uitdragen gaat over zoveel meer. Over inclusiviteit, tolerantie en over jezelf zijn, voluit in al jouw geuren en kleuren.”  

Iedereen die tickets geboekt heeft, ontvangt binnenkort per mail meer informatie van Eventim, onze officiële ticketpartner. Fred: “Het duurt even maar het feest wordt alleen maar groter. Hoe te gek is het als we over ruim een jaar met elkaar in die zaal staan, deze periode achter ons hebben gelaten en niet alleen mijn verjaardag kunnen vieren, maar ook ons samenzijn na een periode als dit?”

Er zijn nog tickets voor de shows op vrijdag 17 en zaterdag 18 september 2021 en deze zijn verkrijgbaar via eventim.nl en fredandfriends.nl. Een persoonlijk videobericht van Fred is te verkrijgen via WeTransfer.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.