Fred van Leer kondigt nieuwe gastartiest aan

Fred van Leer kondigt nieuwe gastartiest aan

andaag maakt Fred van Leer een nieuwe gastartiest bekend voor Fred & Friends in Rotterdam Ahoy op 22 & 23 september. Niemand minder dan Mart Hoogkamer zal net als afgelopen jaar aanwezig zijn op het grote spektakel. Vorig jaar blies hij het dak eraf toen hij in zijn zwembroek het podium betrad om zijn monster hit Ik Ga Zwemmen ten gehore te brengen.

Fred: “Mart is een Friend die op deze avond niet mag ontbreken. Punt. Vier jaar geleden heb ik hem voor het eerst zien optreden en was meteen verkocht. Met zijn performance vorig jaar ging het dak eraf. En te gek dat hij er dit jaar weer bij wil zijn. Ik verheug mij nu al. Heerlakk!”

Fred & Friends wordt net als afgelopen editie een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke liveoptredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Eerder werd al bekend dat ook Diggy Dex, Nyassa Alberta en Jopie Parlevliet hun opwachting zullen maken. Meer artiesten worden de komende tijd aangekondigd.

Mart Hoogkamer wordt in 2016 bekend door zijn deelname aan Hollands Got Talent. In 2020 schrijft Mart geschiedenis met zijn vertolking vanUnchained Melody vanaf het Spaanse strand, welke viral ging en miljoenen keren bekeken werd. In 2021 bracht hij het nummer Ik Ga Zwemmen uit, waarmee records in de hitlijsten werden verbroken en waardoor Mart in de Nederlandse Top 40 terecht kwam. Vorige week sleepte hij zijn 2e Edison in de wacht in de categorie ‘Hollands’. Met zijn album Tot Nu Toe heeft hij een Gouden plaat met al meer dan 50 miljoen streams.

Tickets voor Fred & Friends op 22 & 23 september zijn verkrijgbaar via www.fredandfriends.nl  en www.eventim.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.