Fred van Leer en wethouder openen op spectaculaire wijze nieuw winterfestival IJsvrij

Fred van Leer en wethouder openen op spectaculaire wijze nieuw winterfestival IJsvrij

Vrijdag 8 december om 17.30 uur openen BN’er Fred van Leer en Wethouder Stuijvenberg op spectaculaire wijze het nieuwe winterfestival ‘IJsvrij Park Festival’ in de, door The New York Times benoemde wereldstad, Rotterdam. De modeman en stylist Van Leer is van oorsprong een rasechte Rotterdammer en krijgt de eer om met een druk op de knop alle lichtjes van het festival te ontsteken. De wethouder zal daarna een symbolische ereronde schaatsen. Het publiek kan aansluitend het ijs op, deelnemen aan het silent disco schaatsen en genieten van de winter BBQ.

 ”Kerst is voor mij echt het hoogtepunt van het jaar. Ik kan niet wachten om die boom op te zetten en hou van de winter. En nu die heerlijke ijsbaan bij de Euromast erbij’ – aldus Fred.

Gedurende het openingsweekend is er een vol programma; Convoi Exceptional treedt op, BIRD presenteert Marutyri en Theater Rotterdam organiseert een hondenkoor van Woef Side Story.  De Kerstsfeer is groots aanwezig in het paviljoen met winterse kost, glühwein of een warme chocolademelk met slagroom.

IJsvrij is met haar ijsbaan van 500m2, haar paviljoen en maand lange programma het eerste winterfestival dat Rotterdam rijk is. De opening is dan ook een grote mijlpaal voor de wereldstad. Bezoekers krijgen allemaal ijsvrij en kunnen de winter gaan vieren aan de voet van de Euromast.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.