Fred van Leer en Jeroen van der Boom slaan handen ineen met ode aan vriendschap

Fred van Leer en Jeroen van der Boom slaan handen ineen met ode aan vriendschap

Vandaag is de nieuwe single ‘Vriend voor Altijd’ van Jeroen van der Boom uitgebracht en is te streamen via de bekende platformen. Het nummer is geschreven door Tjeerd Oosterhuis en Jochem Fluitsma. De nieuwe single is op bijzondere wijze tot stand gekomen. Fred van Leer heeft namelijk het nummer voor Jeroen geselecteerd. De presentator en stylist hoorde de demo toen hij zich in de studio aan het voorbereiden was op zijn ‘Fred & Friends-shows’. “Ik hoorde het nummer in de studio bij Tjeerd Oosterhuis en het raakte mij meteen. Veel nummers gaan natuurlijk over de liefde, maar ik vind het juist zo mooi dat dit nummer is geschreven met het oog op onvoorwaardelijke vriendschap. Het doet mij denken aan mijn beste vrienden en hoe belangrijk zij voor mij zijn”, aldus Fred van Leer.

 Jeroen van der Boom is vereerd dat Fred meteen aan hem moest denken om ‘Vriend voor Altijd’ op te nemen. Jeroen: “Fred belde om te zeggen dat hij een nummer voor me had wat ook perfect in zijn show past. Toen ik het ging luisteren raakte het mij meteen, ook omdat het liedje 100% bij mij past. Dan kan je natuurlijk alleen maar ‘ja’ zeggen, deze samenwerking moest gewoon zo zijn. Hij heeft mij dan ook gevraagd om op te treden bij Fred & Friends waar ik natuurlijk enorm blij mee ben!”

De shows in Rotterdam Ahoy staan nu gepland voor 17 en 18 juni 2022. Naast Jeroen van der Boom zullen ook artiesten als o.a. Lee Towers  Glennis Grace, Vengaboys, Anita Meyer, Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley, Jopie Parlevliet en de For All Who Love Foundation hun opwachting maken. Kaarten zijn nog beschikbaar via www.fredandfriends.nl.

‘Vriend Voor Altijd’ is vanaf vandaag te streamen via de bekende platformen. De videoclip is op YouTube te zien vanaf 24 september.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.