Fred & Friends sluit Ahoy show spectaculair af met de For All Who Love Foundation

Fred & Friends sluit Ahoy show spectaculair af met de For All Who Love Foundation

Fred van Leer zal voor Fred & Friends gaan samenwerken met de For All Who Love Foundation dat als doel heeft om meer tolerantie, liefde en acceptatie te creëren voor minderheden in de samenleving. De stichting organiseert onder andere mini Milkshake aan de vooravond van het Milkshake Festival. Op 18 en 19 september sluiten zij Fred & Friends op spectaculaire wijze af. De laatste tickets voor Fred & Friends dat plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, zijn nu in verkoop.

Dat Fred’s verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy op een unieke wijze afgesloten zou worden staat als een huis. “Zowel For All Who Love Foundation als ik staan voor inclusiviteit en diversiteit. Wees juist maar lekker anders dan de rest, dat maakt de wereld waarin we leven mooier. Het leven dat we vieren tijdens Fred & Friends. Samen met FAWL maken we er een waanzinnig feest van!”, aldus Fred.

Oprichter van For All Who Love en een goeie vriendin van Fred is Marieke Samallo ook wel bekend als creatief directeur van Milkshake Festival. “Fred wordt door zijn publiek omarmd en met liefde ontvangen. Tijdens Fred & Friends vieren we de diversiteit en identiteit en halen we alles uit de kast maar creëren we ook awareness.”

Over Fred & Friends:
Op 18 en 19 september 2020 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groot spektakel in Rotterdam Ahoy: “Fred & Friends”. Samen met zijn muzikale vrienden zoals de Vengaboys, Anita Meyer, Rolf Sanchez, Glennis Grace en Lee Towers maakt hij er een waanzinnige avond van met iedereen die van een feestje houdt. Het wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live-optredens, dans en spektakel.

Over For All Who Love Foundation:
De For All Who Love Foundation zet zich in voor mensen die door de rest van de samenleving als ‘anders dan het ideaal’ worden gezien. De foundation zet zich in voor LHBTQ+’ers, mensen met een beperking, ouderen en ondersteunt projecten tegen discriminatie en racisme. Vanuit de Foundation wordt dit jaar voor de 4e keer mini Milkshake georganiseerd. Het doel van mini Milkshake is om mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking met elkaar in contact te brengen en hen een unieke dag te laten beleven.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.