Franklin Brown & TinyLittleBigband presenteren Las Vegas Legends

Franklin Brown & TinyLittleBigband presenteren Las Vegas Legends

FOTO:(c) Lianne Dekker

De TinyLittleBigband, onder aanvoering van leadzanger Franklin Brown, brengt een spetterende hommage aan de gloriedagen van Las Vegas en haar legendes. Frank Sinatra, Tom Jones, Elvis Presley, Wayne Newton, Louis Prima, The Ratpack… Elk van deze Legends heeft zijn eigen verhaal. 

Franklin Brown en zijn TinyLittleBigband koppelen spannende, ontroerende, humoristische en vooral verrassende anekdotes aan de absolute evergreens uit de muzikale geschiedenis van Vegas. Van de eerste tot de laatste minuut wisselen verbazing en herkenning elkaar af. De meeste van deze Legends, de artiesten die in de grote casino’s optraden en de stad groot maakten, zijn er inmiddels niet meer maar hun muziek leeft voort.

De vocale power van Franklin Brown in combinatie met de TinyLittleBigband, brengen deze muziek in zijn beste vorm terug waar het hoort: Live op het podium, voor een live publiek! Laat je meenemen naar het Las Vegas van de 50’s, 60’s en 70’s en ontdek de geheimen achter de Las Vegas Legends.
 

Over TinyLittleBigband:
TinyLittleBigband is de meest stijlvolle band van Nederland! Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een zwoele nachtclubsfeer en stijlvol live entertainment.
 
De band wordt gevormd door leadzanger Franklin Brown, pianist Pieter van Santen, contrabassist Bas Schneider en drummer Rene Winter. Deze Party-Kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering!

CREDITS
Vocals: Franklin Brown
Piano/Keyboards: Pieter van Santen
Bas: Bas Schneider
Drums: Rene Winter
Gitaar: Folker Tettero  

Las Vegas Legends gaat op 6 februari 205 in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De volledige speellijst is te vinden op https://www.bostheaterproducties.nl/producties/las-vegas-legends/.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.