Frank Lammers toegevoegd aan cast theaterhit Borgen

Frank Lammers toegevoegd aan cast theaterhit Borgen

Frank Lammers vertolkt aankomende zomer de rol van minister president Lars Hesselboe in de theaterhit Borgen van het Noord Nederlands Toneel (NNT) in Koninklijk Theater Carré. Na het eerste twee episodes wordt Birgitte Nyborg (Marlou Gorter) gekozen als zijn opvolger en neemt zijn rol over. De voorstelling is op 1, 2, 15, 16, 21 & 22 juli te zien in Carré. Kaarten zijn te koop via carre.nl.

De theaterhit kent een ongekend grote cast met onder anderen Malou Gorter als Birgitte Nyborg, Peter Vandemeulebroecke als haar spindoctor Kasper Juul, Anna Drijver als de brutale journaliste Katrine Fonsmark en Renée Soutendijk als politiek analiste Hanne Holm.

Vanaf deze zomer is Frank Lammers dus toegevoegd aan de cast. “Ik ben vereerd dat ik onderdeel mag uitmaken van dit stuk theatergeschiedenis”, aldus Frank Lammers. Hij vervangt met zijn rol Michel van Dousselaere, die in de voorgaande voorstellingen de rol van de minister president Lars Hesselboe speelde.

Over Borgen
In Borgen ontspint zich een wereld vol intriges, machtsstrijd, idealen en ambities rondom de eerste vrouwelijke premier Birgitte Nyborg. Haar idealisme wordt op de proef gesteld en daarnaast lijkt ze ook nog eens langzaam de controle over haar eigen gezinsleven te verliezen.

Wegens groot succes speelt het NNT in juli nog zesmaal het negen uur durende theaterevenement, compleet met live muziek en diner. Borgen staat op 1, 2, 15, 16. 21 & 22 juli in Carré. Kaarten zijn te koop via de website carre.nl. Meer informatie en de exacte speeldata zijn te vinden op carre.nl/voorstelling/borgen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.