Frank Lammers keert terug als kerstman in Santa Claus is Coming to Town

Frank Lammers keert terug als kerstman in Santa Claus is Coming to Town

Voor het tweede achtereenvolgende jaar kruipt Frank Lammers in de huid van de kerstman tijdens het kerstspektakel Santa Claus is Coming to Town in de Ziggo Dome Amsterdam. Op 21 december wordt de grootste concertzaal van Nederland opnieuw omgetoverd tot Santa’s Dome in winterse sferen. Naast Frank Lammers zullen Buddy Vedder, Emma Heesters en Willemijn Verkaik meespelen in dit ultieme kerstfeest.

Frank Lammers: ‘Kerst komt vroeg dit jaar. Koop nu kaartjes voor de enige show met de echte kerstman en geef ze weg aan je familie en vrienden. Want deze wereld kan het hele jaar wel wat kerst gebruiken’. Behalve Frank Lammers zijn ook Buddy Vedder, Emma Heesters en Willemijn Verkaik van de partij. Ook zij deden vorig jaar mee. De rest van de cast wordt binnenkort bekend gemaakt.

Santa Claus is Coming to Town is een hartverwarmende muzikale kerstshow met heel veel iconische kerstliedjes, veel bekende artiesten, sneeuw, engelen en natuurlijk de kerstman. ‘Het is een spectaculaire show waarvan we graag zien dat het een traditie wordt om vlak voor de kerstdagen naar de Ziggo Dome te gaan om al helemaal in de kerstsfeer te komen,’ laat producent PilotStudio weten.’

Santa is Coming to Town in de Ziggo Dome vindt plaats op zaterdag 21 december 2024.
Vanaf vandaag kan het publiek kaarten kopen via www.eventim.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.